photo botslide.jpg

Time to Clean this Face

23 Αυγ 2014


Ποιός είπε οτι ο γρηγορότερος τρόπος για να αφαιρέσεις το make-up είναι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ? Πιστέψτε με δεν είναι...
Λατρεύω τα προϊόντα που μπορούν να σου προσφέρουν 2+ χρήσεις και σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα τζελ καθαρισμού προσώπου. Οκ, όχι όλα αλλά τα περισσότερα. Ακόμα και αν δεν είναι κατάλληλα για ντεμακιγιάζ είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις το πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα όμως για αυτό το προϊόν...



Basis Cleaner Clean Face Wash 3.52 E
Προσφέρει βαθύ καθαρισμό χωρίς να στεγνώνει την επιδερμίδα αφού δεν περιέχει σαπούνι ενώ παράλληλα αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο με εξαιρετική ευκολία. Είναι κατάλληλο για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες διότι δεν περιέχει οινόπνευμα οπότε δεν ερεθίζει και  τα μάτια. Επειδή δεν χρησιμοποιώ αδιάβροχα προϊόντα δεν έχω γνώμη, όμως για τη μάσκαρα της maybelline  χρειάζεται ένα εξτρά βήμα με το νεράκι ντεμακιγιάζ της Garnier απλά για να σιγουρευτό ότι δεν έχει μείνει το παραμικρό υπόλοιμα (κάποιες φορές το 2ο βήμα είναι περιττό.YeS! +1).
Περιέχει μέντα, αλόη και lemongrass, όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν αντιπροσωπεύει το άρωμα του. Περισσότερο θα έλεγα οτι έχει μια ελαφριά μυρωδιά σαπουνιού. (σαν το gel καθαρισμού της Avene).
Το στόμιο του είναι έτσι ώστε να βγαίνει η ποσότητα που χρειάζεται για να μην σπαταλάτε άσκοπα ποσότητα και έρχεται στα 177ml δηλαδή κρατάει πάνω από  μήνα με καθημερινή χρήση.

Εσείς ποιά μέθοδο ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείται?




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 photo envye.jpg
envye blogger theme