photo botslide.jpg

Body Shop Pollar Bear mini gift

19 Δεκ 2014


 


Νομίζω ότι σε αυτό το πάρτι όπου όλοι μοιράζονται ιδέες για δώρα έχω αργήσει λιγάκι. Φαίνεται πως όλοι οι bloggers εδώ και πάνω από δυο εβδομάδες έχουν ποστάρει σχεδόν τα πάντα από ιδέες για δώρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ενώ εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πού πήγε αυτός ο χρόνος!

Μέσα στις ατέλειωτες ώρες δουλειάς πρέπει να σκεφτείς τι θα ετοιμάσεις για δείπνο, τι θα φορέσεις, πως θα σουλουπώσεις το μαλλί που δε λέει να σταματήσει να φριζάρει, να βάψεις νύχια και φυσικά να διαλέξεις δώρα για τους αγαπημένους σου. Τι δώρα όμως να πάρεις? Σε ποιόν θα αρέσει τι? Θα είναι χρήσιμα?
 Πφφφφ...Σκέτη σπαζοκεφαλιά. Η αλήθεια είναι πως είμαι κορίτσι της τελευταίας στιγμής και μιας και συνηθίζουμε να ανταλλάσσουμε  δώρα την Πρωτοχρονιά, καταλαβαίνεις πως αυτό σημαίνει ότι κυριολεκτώ όταν λέω τελευταία στιγμή! Φέτος έκανα όμως τη διαφορά και  σας έχω εδώ μια μικρή λύση που ελπίζω να σας αρέσει και που έρχεται από τη The Body Shop σε μια χαριτωμένη συσκευασία με τη μικρή πολική αρκούδα. Βγαίνει σε διάφορα σετ όμως εγώ διάλεξα τη "The Nutty Pollar Bear" ( 12,00euro) που αγκαλιάζει ένα

Shea Body Butter (50ml)
Μια πλούσια κρέμα σώματος που λιώνει σα χάδι πάνω στην επιδερμίδα σου ενώ το βούτυρο κακάο από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στην Γκάνα σε αγκαλιάζει με το ζεστό του άρωμα, ιδανικό για τς κρύες μέρες του χειμώνα. Το απόλυτο δώρο για όσες έχουν εξαιρετικά ξηρή επιδερμίδα αφού  προσφέρει εντατική ενυδάτωση αφήνοντας το σώμα λείο και απαλό. Τη λατρεύω αυτή τη μυρωδιά και πραγματικά πολύ θα ήθελα να την κρατήσω για εμένα αυτή τη μικρή αρκουδίτσα!!!

Lip Butter (10ml)
Πόσο δύσκολο είναι να μη το φας όταν έχεις τη γεύση από βούτυρο κακάο απλωμένη στα χείλη σου? Πολύ! Προσπαθήστε να μη χαραμίσετε το προϊόν με αυτό τον τρόπο όσο δελεαστικό και αν είναι. Απλά αφήστε το να λιώσει στα χείλη σας και απολαύστε τα αποτελέσματα. Θα σας αφήσει με τα πιο λεία, απαλά και νόστιμα χείλη που είχατε ποτέ έτοιμα για φίλημα μιας και περιέχει κερί μελισσών από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στο Καμερούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα γκι και να απαιτήστε το φιλί που σας οφείλει ο αγαπημένος σας.

Εκτός από το The Nutty Polar Bear έκανα ένα παρόμοιο σετ που περιέχει ένα Shea Body Butter (50ml) και ένα
Shea Body Scrub
Το απολεπιστικό σώματος με άρωμα ζαχαροκάλαμου, αυτή τη φορά από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στην Παραγουάη,  θα κάνει το μπάνιο σου μια γλυκιά εμπειρία ενώ παράλληλα θα αφήσει την επιδερμίδα σου πιο λεία και απαλή από ποτέ ξεφορτώνοντας όλα τα νεκρά κύτταρα από πάνω της.

Η The Body Shop φέτος διαθέτει  πάνω από 97 δώρα να διαλέξεις για τους αγαπημένους σου. Το πιο πολύτιμο δώρο όμως το κάνεις στέλνοντας  ένα παιδί για μάθημα μιας και η εταιρεία συνεργάζεται με την οργάνωση War Child! Για κάθε επιλεγμένο δώρο που αγοράζετε, η The Body Shop θα συνεισφέρει στη χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολουθήσει ένα παιδί ένα μάθημα. Στόχος 6 εκατομμύρια μαθήματα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τους πολέμους.

*Αν θέλετε να δείτε περισσότερα για το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και την επεξεργασία του Shea Butter πάτε σε αυτό το βίντεο από τη Lily Pebbles που ταξίδεψε στη Ghana.

*Top 5 Books for Christmas Gifts

4 σχόλια:

  1. Το Shea butter είναι το αγαπημένο μου φέτος το χειμώνα!! Υπέροχο ποστ girl!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη δε το πιστεύω οτι βλέπω σχόλιο σου στο blog μου! Σε διαβάζω τόσο καιρό και πραγματικά μπορεί να φανεί χαζό αλλά μου έφτιαξες τη μέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Η μυρωδιά του είναι απίστευτη. Έχω νέο έρωτα νομίζω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περασα αυτες τις μέρες απο το BD και βρηκα πολυ ομορφα δωρακια!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme