photo botslide.jpg

5 Beauty Blogs I Love to Read

5 Απρ 2015


Ως blogger είναι δύσκολο να τραβήξω την προσοχή του κοινού για να με ακολουθήσει. Στην Ελλάδα πάντα το αναγνωστικό κοινό ήταν περιορισμένο πόσο μάλλον το κοινό της Beauty Blogger κοινότητας.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια τρικ που βοηθάνε. Τι γίνεται όμως όταν είσαι εσύ το αναγνωστικό κοινό και θέλεις να διαβάσεις άλλες Bloggers? Δε λέω υπάρχει το Google, το Bloglovin,το  Blogger e.t.c. που προσφέρουν μπάρα αναζήτησής, αλλά από την άλλη υπάρχει τόση πληθώρα που πολύ πιθανό είναι να καταλήξεις να σερφάρεις για ώρες μέχρι να βρεις αυτό που θα σε καλύπτει.

Για αυτό το λόγο σκέφτηκα πως θα ήταν χρήσιμο να μοιραστώ μαζί σας αυτή την ανάρτηση. Έχω βάλει σε τυχαία σειρά πέντε από τα αγαπημένα μου ιστολόγια και σας τα παρουσιάζω. Πάρτε μια κούπα καφέ, καθίστε αναπαυτικά και ξεκινήστε το σερφάρισμα.

1. Lily Pebbles. Αγγλίδα Blogger-Youtuber. Γράφει καθημερινά για προϊόντα ομορφιάς, κάνει εβδομαδιαία Vlogs -Beauty videos και τα κείμενα της είναι απλά και περιεκτικά. Αν σας αρέσει το φαγητό, στα roundups που ποστάρει εβδομαδιαία συμπεριλαμβάνει και προτάσεις για εστιατόρια.

2. ViviannaDoesMakeup. Φίλη με τη Λίλη, τα κείμενα της είναι πιο πλούσια  με δόσεις χιούμορ. Εκτός από ποστ ομορφιάς έχει ξεκινήσει και fitness posts. Μου τραβάνε πάντα την προσοχή οι τίτλοι που διαλέγει για τις αναρτήσεις της. Επίσης κάνει weekly vlogs, beauty videos ενώ στο ιστολόγιο της θα βρείτε και beauty chat videos με τη Lily!

3. Cupcakes and Cashmere. Αν όχι το πρώτο σίγουρα από τα πρώτα ιστολόγια που άρχισα να διαβάζω φανατικά και ακόμα συνεχίζω. Έχει τρομερές ιδέες, έχει πολύ καλό γούστο στη διακόσμηση και μπορεί να σου χαρίσει ένα μπουκάλι κρασί με την πιο τέλεια συσκευασία δώρου που έχεις δει. Μου αρέσει το γούστο της στο interior design ενώ στο ιστολόγιο της μπορείς να βρεις αναρτήσεις με δωμάτια του σπιτιού της που έχει διακοσμήσει. Πρόσφατα απέκτησε με το σύζυγο της ένα κοριτσάκι οπότε αν είσαι μανούλα ή περιμένεις και εσύ παιδάκι ψάξε για το ημερολόγιο εγκυμοσύνης της που περιέγραφε συναισθήματα από εκείνη την περίοδο ή ποστ σχετικά με το νέο αυτό ρόλο.

4. Blushing Loves. Πάμε τώρα και στα δικά μας κορίτσια. Η Ειρήνη είναι εν δυνάμει συγγραφέας. Σοβαρά μιλάω. Τα κείμενα της έχουν συνοχή, είναι αναλυτικότατα ενώ οι περιγραφές της δε με κουράζουν όσο μεγάλες και αν είναι. Την ακολουθώ πολύ καιρό τώρα και μπορώ να πω πως εκτός από το ταλέντο της στη γραφή είναι και εξαιρετική φωτογράφος. Μιλάει αποκλειστικά για θέματα ομορφιάς και μένει πιστή σε αυτό. Στη σελίδα About me θα διαβάσεις και τα βραβεία που έχει λάβει.

5. Angie Kariofilli. Τα σχόλια δικά σας....Περιμένω οποιοδήποτε κριτική ή σχολιασμό για τις αναρτήσεις αλλά και  ιδέες για επόμενα ποστ που ίσως σας ενδιαφέρουν.

Περιμένω επίσης να μου πείτε αν παρακολουθείται κάποιο από τα παραπάνω και αν θέλετε να συνεχίσω να γράφω αυτή τη στήλη...

Υ.Γ Μόλις εχθές το πρωί χάλασε η κάμερα μου. Για αυτό το λόγο θα υπάρξει μεγάλο κενό στο youtube έως ότου μπορέσω να την αντικαταστήσω. Παρόλα αυτά οι αναρτήσεις εδώ θα συνεχιστούν κανονικά οπότε σας περιμένω την άλλη Κυριακή με νέο ποστ review που ήταν και request από πολλές κοπέλες.

6 σχόλια:

  1. Εμενα ησουν η πρωτη μου :P και μαρεσεις πολυυυ! :-* :-* :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μου λες τέτοια, ... κοκκινίζωωωωω! :) <3 <3 <3 xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες οι επιλογές σου Αγγελική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο όλες αυτές διαβάζω την cupcakes και φυσικάαααα........εσένα!!!!!!!! Ελπίζω να αντικαταστήσεις η να φτιάξεις σύντομα την κάμερα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω τόσο πολύ να πάρω το βιβλίο της και τώρα βγάζει και δεύτερο!!! Αχ σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά το θέμα με την κάμερα το έλυσα και θα ανεβάσω βίντεο αυτή τη βδομάδα τουλάχιστον... (πφφφ life problems!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme