photo botslide.jpg

Beauty Wishlist 2016 || Collab MynonBoringWorld

27 Δεκ 2015


Σε λίγες μέρες έχουμε τον ερχομό του νέου έτους και ενώ στην πραγματικότητα δεν αλλάζει την καθημερινότητα μας, όλοι φαίνονται τόσο ενθουσιασμένοι για αυτό. Είναι η μοναδική εποχή που μας βάζει όλους σε χαρούμενη διάθεση και η μοναδική γιορτή που γιορτάζεται παγκόσμια!
Αισθάνεσαι μια ανεξήγητη αισιοδοξία για το μέλλον, νιώθεις σαν να έχεις αυτή τη φοβερή ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή, να βάλεις νέους στόχους  και να τους πετύχεις...Λες και  το 3,2,1 είναι ένα μαγικό κόλπο που πραγματοποιεί όλα τα παραπάνω!

Προσωπικά ένας από τους στόχους που έχω βάλει αφορά το blog και είναι να βγω από τo καβούκι μου κάνοντας περισσότερες συνεργασίες με άλλες bloggers. Ήδη έκανα το φθινόπωρο μια υπέροχη συνεργασία με την Σταυρούλα  για την Φθινοπωρινή Περιποίηση του Προσώπου μας ενώ σήμερα, λίγες μέρες πριν αφήσουμε το 2015 δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη γιατί κλείνω τη χρονιά με μια πολύ καλή μου φίλη από το blog MyNonBoringWorld.

Δημιουργήσαμε και οι δύο μια λίστα με πράγματα που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε το 2016 και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Τρελαίνομαι να κάνω λίστες όπως ήδη έχετε προσέξει από τα List To Do post που ανεβάζω κάθε εποχή και το σημερινό ίσως είναι η αρχή για μια νέα σειρά στο blog...

1.ESSENSE Quick dry top coat

2.ZAO  nail polish No655 Nude

3.FRESH LINE pomegranade Fizzing Bath ball

4.ESSENSE lip liner Honey berry

5.CATRICE Liquid Metal Eyeshadow  Look me in the Ice

6.LILY LOLO Mineral Blush Ooh La La

7.BIOTURM Shampoo 

8.REAL TECHNIQUES  Miracle Complexion Sponge

9.ME ME ME Cosmetics Boho Balm Pink Rouge 

10.HUMAN + KIND BB Cream 

Κάποιες εταιρείες έχουν πιστοποίηση ECO CERT, BDIH κ.λ.π  ενώ όλα τα προϊόντα στη λίστα μου είναι cruelty free τη στιγμή που γράφω το ποστ. Οι εταιρείες αυτές μπορεί στο μέλλον να αλλάξουν την πολιτική τους οπότε να το έχετε υπόψιν σας. 

Ελπίζω να απολαύσατε το ποστ μου και ίσως να ανακαλύψατε νέες εταιρείες και προϊόντα. Μη ξεχάσετε να περάστε και μια βόλτα από τη beauty wishlist της Μαρίας MyNonBoringWorld.

Εύχομαι σε όλους υγεία και ο νέος χρόνος να φέρει παγκόσμια ειρήνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 photo envye.jpg
envye blogger theme