photo botslide.jpg

On My Desk!

21 Σεπ 2014


Σίγουρα θα αναγνωρίζετε το γραφείο μιας και αποτελεί το background στα τελευταία μου βίντεο. Αν έχετε προσέξει τις περισσότερες φορές αλλάζουν τα πράγματα που είναι πάνω του. Κυρίως γιατί βαριέμαι να βλέπω τα ίδια αντικείμενα κάθε πρωί που ετοιμάζομαι αλλά φυσικά έχει να κάνει και με την κάθε εποχή. Όπως τώρα που έχουμε φθινόπωρο αποφάσισα να μπω ίσως λίγο νωρίς στο κλίμα και έτσι γέμισα αυτό το βάζο  ( καθόταν καιρό άδειο στο ντουλάπι) με τα αγαπημένα φθινοπωρινά και όχι μόνο μανό.  Το μαύρο που φιγουράρει πάνω πάνω θα το δείτε και εδώ.
Από την άλλη πλευρά έχω τοποθετήσει ένα  κερί  από ΙΚΕΑ που τελειώνει αλλά ταιριάζει με το πρες παπιε δώρο φίλης, τη μίνι γαλατιέρα με το πιατάκι δώρο και αυτή όπου έχω βάλει μέσα τα travel size πινέλα από eco tools (discound code i-herb :QVC777  ). Τέλος αν θυμάστε από  το Jumbo haul  το κασπώ το καθάρισα και έβαλα μέσα ένα μίνι λευκό τριανταφυλλάκι (LIDL). 

Εσείς αλλάζετε τα πράγματα στο γραφείο/μπουντουάρ σας? Ποιο είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο?

4 σχόλια:

  1. εγώ βαριέμαι συχνά με την διακόσμηση και τα αλλάζω συνέχεια δεν μου αρέσουν τα έντονα αντικείμενα στο χώρο αυτό που έχεις κάνει είναι πολύ του γούστου μου!
    fay-justbeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααααα χαίρομαι πολύ που σου αρέσει. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, αλλά μάλλον αυτό δε θα γίνει ποτέ! (decor-freak):P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχο το εκανες..τα ασπρα επιπλα ειναι τα αγαπημενα μου..πολυ καλη ιδεα αυτη με τα μανο..θα το κανω και γω,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαίρομαι που σου άρεσε... :) Να το δοκιμάσεις. Βρίσκω ότι αυτός ο τρόπος βοηθάει ώστε να μη χρησιμοποιώ συνέχεια τα ίδια και τα ίδια μανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme