photo botslide.jpg

Homeware Wishlist # Kitchen Essentials

11 Οκτ 2014

Homeware Wishlist #Kitchen







Έχουμε κλείσει αισίως οκτώ μήνες στο σπίτι με τον Μ. και μπορώ να πω ότι δεν έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο στη διακόσμηση. Ο λόγος φυσικά είναι γιατί είμαι ιδιαίτερα επιλεκτική με το τι θα μπει στο σπίτι. Προτιμώ να περιμένω πάνω από μήνα για ένα βραστήρα παρά να πάρω αυτόν που υπάρχει διαθέσιμος στα φυσικά καταστήματα... Και μιας μιλάμε για βραστήρα,δεν ήταν σχήμα λόγου, πραγματικά είμαι στην αναμονή για αυτόν τον βραστήρα!
Δημιούργησα μια λίστα με τα πράγματα που χρειάζομαι στην κουζίνα και θα ήθελα να πάρω.  Είναι ένα τρόπος να κρατάω σημειώσεις και να μένω πιστή στο στυλ μου  (όπως σας είχα αναφέρει στο βίντεο balcony decor).

Kenwood kmix kattle //  cute napkins // bread basket // tea-bag holder // tablecloth //
 wood tray

8 σχόλια:

  1. Όντως. Η διακοσμηση ενός χώρου μπορεί να επηρεάσει άμεσα την διάθεση μας...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνεις και περιμένεις! Η υπομόνη είναι αρετή! : D
    Εγώ εδώ και ένα χρόνο κάνω μια μίνι αναναίωση στο σπίτι μου και είμαστε χωρίς τραπέζι καρέκλες και φώς στην τραπέζαρία από τον περασμένο Ιούνιο! Ψάχνω να βρώ το ιδανικο και το βρήκα επιτέλους... Παλία ήμουν πιο ανυπόμονη και έκανα βιαστικές επιλόγες για την διακόσηση του σπιτιού που τελικά δεν είχαν το ιδανικό αποτέλεσμα (για το προσωπικό μου γούστο). Μέτα την γέννα των παιδίων μου έγινα πιο υπομονετική και πιο επιλεκτική!



    everygirlsnotebook.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Alitheia? egw imoun 6 mines xwris trapezi +karekles kai nomiza oti itan polu... Akoma eimai xwris fwtistiko kai kourtines! LOL. Ax auti i mitrotita... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. makari na eimoun san esena alla eimai pio polu,arpakste na teleiwnoume :P teleios pantws o oldschool vrastiras <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thanks. Kai na fantasteis pws exoun perasei panw apo 2 evdomades kai akoma ton perimenw! Elpizw na min petaxa 70 eurw sta skoupidia.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme