photo botslide.jpg

Recent Beauty Buys

26 Οκτ 2014


Το μεγαλύτερο μέρος των αγορών μου το κάνω on-line. Είναι πιο εύκολο, πιο ξεκούραστο και λιγότερο απογοητευτικό. Αν είδατε και το τελευταίο βίντεο Autumn Fashion Haul θα καταλάβετε
πως ειδικά τέτοιου είδους αγορές με στρεσάρουν αρκετά! Παρόλα αυτά μου αρέσει να ψωνίζω από τοπικά μαγαζάκια για να στηρίζω την τοπική αλλά κατά επέκταση και την εγχώρια αγορά όταν μπορώ. Πήρα κάνα δυο πραγματάκια από το φαρμακείο της γειτονιάς και τα άλλα δυο από το super- market.

Δαφνέλαιο: Παλιά ήταν το απόλυτο προϊόν περιποίησης των μαλλιών μου. Κάθε εβδομάδα έκανα τουλάχιστον μια φορά μάσκα με αυτό και δεν εμφάνιζα ούτε τριχόπτωση αλλά ούτε και ψαλίδα σε αντίθεση με το τελευταίο διάστημα που τα μαλλιά μου χρειάζονται επειγόντως αναδόμηση!

 Λούφα: Δεν είναι κάποιας ιδιαίτερης εταιρείας αν και θα ήθελα να βρω μια φυσική. Την πήρα από το super-market (Μασούτη) και δε θυμάμαι ποιο νούμερο είναι αυτή, μιας και της αλλάζω πολύ συχνά. Κάνει εκπληκτική απολέπιση αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα χωρίς να χρειάζομαι body-scrub μόνο με ένα απλό αφρόλουτρο και η επιδερμίδα γίνεται και πάλι σα μωρού.

Echo Body-Butter: Άλλη μια αγαπημένη εταιρεία. Η Φαρκομ με τη σειρά echo  έχει δημιουργήσει πολύ ωραία αρώματα. Ένα από αυτά σας είχα δείξει και εδώ. Έχει πλούσια υφή και με πολύ μικρή ποσότητα ενυδατώνω όλο το σώμα. Το άρωμα της έχει μεγάλη διάρκεια και ειδικά αν την απλώσω βράδυ το πρωί ξυπνάω με αρωματισμένα σεντόνια!

Reveri nail polish: Θα βρίσκομαι πάντα προς αναζήτηση της τέλειας απόχρωσης για κίτρινη όζα και έτσι όταν είδα αυτή δίπλα στο ταμείο του φαρμακείου έπρεπε να της δώσω μια ευκαιρία. Για την επόμενη άνοιξη λοιπόν προστέθηκε άλλη μια όζα στη συλλογή μου.


Αν έχετε κάποιο προϊόν αντίστοιχο των παραπάνω να μου προτείνεται είμαι όλη αυτιά! Θα ήθελα να μάθω αν έχετε κάτι καλύτερο ή αν έχετε δοκιμάσει και αγαπάτε κάποιο από αυτά.

4 σχόλια:

  1. με γεια σου!να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγεια!κ γω θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή δαφνέλαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. Το έχουν όλα τα φαρμακεία και κάνει πολύ δυνατή την τρίχα των μαλλιών.Το μόνο αρνητικό είναι η χαρακτηριστική μυρωδιά του αλλά εμένα δε με ενοχλεί τόσο... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme