photo botslide.jpg

Fresh Line pomegranate mini gift idea

28 Δεκ 2014


Ως κοπέλα εθισμένη στα προϊόντα περιποίησης προσώπου αλλά κυρίως σώματος, δε θα μπορούσα να δείξω κάτι άλλο, σωστά? Όσο πλησιάζουν οι γιορτές τόσο περισσότερο σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ τι δώρα να πάρω. Πάντα όμως για ένα παράξενο λόγο καταλήγω να παίρνω skin care products!

Σε μια βόλτα λοιπόν που έκανα στο κέντρο της πόλης  με τράβηξαν οι μυρωδιές από την Fresh Line. Μια Ελληνική εταιρεία βιολογικών προϊόντων σε περίπτωση που δε το γνωρίζατε ( πολύ αμφιβάλω) και αν και ομολογώ ότι υπήρχαν πάρα πολλές επιλογές από σετ δώρων που έχει ετοιμάσει και φέτος  η εταιρεία προτίμησα να κάνω το δικό μου. Επέλεξα μια κρέμα σώματος και μια τεράστια πλάκα σαπουνιού με άρωμα ροδιού για να το κάνω λίγο πιο εορταστικό μιας και το ρόδι φέρνει καλή τύχη και πάντα υπάρχει κρατημένο ένα στη φρουτιέρα μας για την πρωτοχρονιά. Εκτός αυτού το ρόδι είναι επίσης γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες οπότε έχουμε ++.

Το γαλάκτωμα σώματος ρόδι είναι ότι πρέπει μετά από ένα ζεστό μπάνιο, για να ενυδατώσει το σώμα και να αφήσει την επιδερμίδα γλυκά αρωματισμένη.

 Ενώ το σαπούνι ροδιού από την άλλη εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ροδιού έχει έντονο άρωμα φρεσκάδας και εκτός του ότι περιέχει αντιρυτιδικές ιδιότητες  προστατεύει την επιδερμίδα και πραγματικά μοσχοβολάει ο τόπος όλος. Περιττό να σας πω πως όταν άνοιξε η σακούλα το σαπούνι πέρασε από όλων τη μύτη πάνω από μια φορά! Βάλτε το στο μπάνιο σας ή ακόμα καλύτερα στα συρτάρια σας και μπαμ έχετε αρωματίσει τα ρούχα σας. Επιπλέον είναι ασφαλές για χρήση όχι μόνο για τα χέρια αλλά και για το σώμα. Έτσι είναι σαν να έχεις δύο δώρα σε συσκευασία ενός. Εφόσον η μπάρα σαπουνιού είναι τεράστια μπορεί να την κόψεις στη μέση και να την χρησιμοποιήσεις αντί για αφρόλουτρο στο μπάνιο. Βέβαια δε χρειάζεται να αγοράσει κάποιος τόσο μεγάλη ποσότητα αυτό ήταν δική μου επιλογή. Μπορείς να ζητήσεις από τα κορίτσια να σου ζυγίσουν συγκεκριμένα γραμμάρια ειδικά αν θέλεις να δοκιμάσεις διάφορα αρώματα.

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας μυρωδιά από Fresh Line? Καμία πρόταση?
* Fresh Line, Marine Fresh

8 σχόλια:

  1. τι τελεια ιδεα!!! Και υπεροχες φωτογραφιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. th seira rodi ths fresh line thn exw termatisei, th latrevw! kai thn exw kanei kai dwro se fili mou :-D xarika polu pou se gnwrisa angie :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι πρώτη φορά τη δοκίμασα και έφυγε κατευθείαν για δώρο. Το σαπούνι έκανε πάταγο με το άρωμα. Χάρηκα και εγώ πολύ πολύ που σε γνώρισα. Είσαι το ίδιο χαμογελαστή και όμορφη από κοντά.
    *Θα στείλω μνμ για συνάντηση, μόλις επιστρέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που σου άρεσε το ποστ. Είμαι ακόμα αρχάρια με τη φωτογράφιση αλλά μαθαίνω...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα ακούγονται και έχω μια αδυναμία στο ρόδι, πρέπει να πάω μια βόλτα στη Fresh Line, φιλιά κοριτσάκι και καλή χρονιά εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πας. Αν σου αρέσει το ρόδι τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις το σαπουνάκι. φιλιά Ειρήνη μου... Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ομολογώ ότι αγαπώ το ρόδι τόσο ως φρούτο όσο και ως μυρωδιά και το συγκεκριμένο προϊόν μου αρέσει πάρα πάρα πολύ!!! Το έχω ήδη δοκιμάσει δύο φορές και με εντυπωσιάζει κάθε φορά η διάρκειά του!!!


    Καλή Χρονιά να έχουμε <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή Χρονιά, χρόνια πολλά! Εγώ το βάζω και στις σαλάτες πολύ συχνά. Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος που να μη του αρέσει το άρωμα του ροδιού. Είναι τόσο διακριτικό, ταιριάζει σε όλα τα γούστα. (i think). :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme