photo botslide.jpg

How to clean Lip Liner Sharpeners

15 Φεβ 2015




Όσο και αν μου αρέσει η χρησιμότητα που έχουν τα μολύβια χειλιών και τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού γιατί είναι τόσο εύκολη και γρήγορη λύση ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο να βάλεις κραγιόν με πινελάκι  άλλο τόσο απεχθάνομαι να ξύνω όλα αυτά τα μολύβια.
Πάντα τα πιο κρεμώδη καταλήγουν να κολλάνε στις εσοχές της ξύστρας και την επόμενη φορά που πάω να ξύσω κάποιο μολύβι  μένω με τα υπολείμματα του προηγούμενου πάνω του! Ειδικά αν  έχω χρησιμοποιήσει κόκκινο μολύβι και μετά θέλω να βάλω ένα  nude (σκέτη καταστροφή)!
 Η αλήθεια είναι πως έχω τόσες ξύστρες και δεν είχα μπει μέχρι τώρα στη διαδικασία να τις καθαρίσω γιατί το θεωρούσα μπελά. Ακόμα προσπαθώ να βρω τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να καθαρίζω τα πινέλα μου πιο συχνά και το ίδιο ισχύει και για τις ξύστρες. Έτσι λοιπόν βρήκα ένα τρόπο με πέντε απλά βήματα που ελπίζω να σας φανεί και εσάς βοηθητικός.


6 σχόλια:

  1. Ιχ ναι, τι σπαστικό που μένουν υπολείμματα!! Εγώ καθαρίζω τα πολλά-πολλά με μια στεγνή μπατονέτα (ειδικά αυτές που είναι μυτερές βολεύουν πολύ) και μετά παίρνω τυχόν υπολείμματα με μια μπατονέτα πάλι, την οποία έχω εμποτίσει με Bioderma ή κάποιο μη λιπαρό νεράκι καθαρισμού/ντεμακιγιάζ! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολη "δουλειά" αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει ε?. γκρρρρ.. Θα το δοκιμάσω και έτσι αλλά το λυπάμαι το bioderma .... (τσιγκουνιές) χαχαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρίνα καθόλου κουλό δεν είναι.Μάλιστα είναι πολύ καλή λύση. Πάντως εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα.ίσως να μη το στέγνωσες καλά.Για αυτό το περνάω με οινόπνευμα εγώ μετά. εκτός του ότι είναι αντισηπτικό εξατμίζεται γρήγορα. Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω απο την τεμπελια μ δεν την καθαριζω συχνα και οταν λερωθει το μοκυβι μετα απλα το σκουπιζω. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme