photo botslide.jpg

A not so scary nude...

22 Μαρ 2015

Με τόσο χλωμή επιδερμίδα που έχω, λογικό να φοβάμαι τα nude κραγιόν. Όταν έκαναν την εμφάνιση τους ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με το νέο trend και με μια αρκετά παρορμητική αγορά στη
Radiant έφυγα με το πιο nude κραγιόν που υπήρχε. Ήταν σα να άπλωνα concealer στα χείλη μου. Αφού ξεπέρασα αυτό το στάδιο -Δεν έχω χείλη-  είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια. Αυτή τη φορά με τη Rimmel και με ένα όχι τόσο καθαρό nude χρώμα. Η απόχρωση του στα δικά μου μάτια είναι ένα θολό ροδακινή με καφέ υποτόνους (rock K.Jenner 90s style!).
Καθόλου τρομακτικό αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως τα nude πηγαίνουν περισσότερο σε πιο μελαχρινές κοπέλες. Προσωπικά το φοράω όταν έχω olive smokey eyes ή καφέ σκιές στα μάτια για το τέλειο match και το συνδυάζω με το μολύβι χειλιών από Essense.
Αν έχετε κάποιο "nude" χρώμα να μου προτείνεται θα ήθελα πολύ να μεγαλώσω τη συλλογή μου και επιτέλους να βγω από το καβούκι μου δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό για αλλαγή.

4 σχόλια:

  1. Εγω να σ πω θεωρω πως επισης δε μ πηγαινουν κ γενικα το πολυ nude δε μαρεσουν ουτε οταν τα βλεπω σε αλλες κοπελες π χρωματικα ει αι ταιριαστα σε αυτες! Ειμαι λατρης των χρωματων δαμασκινί κερασί καφε μοβ τετοια! Κουκλα στη φωτοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oooOOOo... Thanks για το κοπλιμαν. Εμένα το συρτάρι με τα κραγιόν έχει μόνο ροζ και πορτοκαλί. Σε όλες τις αποχρώσεις. Είπα να κάνω την υπέρβαση. Φέτος για πρώτη φορά δοκίμασα διαφορετικά χρώματα και το δαμασκινί που ανέφερες και εσύ που άρεσε πάρα πολύ... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο χρωματάκι και όντως σου πηγαίνει! :) Αυτό το τελείως άχρωμο nude πηγαίνει σε πολύ λίγες κοπέλες! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα. Η αλήθεια είναι οτι για καθε μερα με έχει βολέψει αρκετά. Έχεις δίκιο,δύσκολο χρώμα ... Χρειάζεσαι την τέλεια επιδερμίδα και πολύ προσεκτική επιλογή απόχρωσης nude.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme