photo botslide.jpg

Food For your Hands

8 Μαρ 2015


Αν πραγματικά θες να με κάνεις ευτυχισμένη απλά δώρησε μου skin care products! Ι have addiction!!! Κρέμα σώματος,κρέμα προσώπου, κρέμα χεριών? ΩΩΩωωω, ναι! Όλα είναι έρωτας. Ειδικά η κατηγορία κρέμες χεριών το χειμώνα έχουν την τιμητική τους. Αν δεν έχεις βαρεθεί να με ακούς κάθε φορά να παραπονιέμαι για το έκζεμα που με βασανίζει τότε μάθε πως αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τις καταναλώνω με το τσουβάλι! Εδώ έχω τρεις που χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα και είπα να σου μιλήσω για αυτές για να μην περιμένω τα empties τα οποία ήδη
ξεχειλίζουν από τη σακούλα...(Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω αυτό το βίντεο)

CIEN Anti-ageing
Πρώτη στη σειρά και πιο κοντά στην ανακύκλωση αυτή η κρέμα είναι από τους αναπάντεχους θησαυρούς που ανακαλύπτεις εκεί που δε το περιμένεις. Την έχω μέσα στην τσάντα μου όλο το χειμώνα μιας και απορροφάται γρήγορα όταν την έχω ανάγκη on the go. Παράλληλα έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος τα ξηρά μου χέρια χάρη στη βιταμίνη Ε και στο κερί μέλισσας που περιέχει. Έχει Spf10 που αν και μικρός δείκτης είναι πάντα χρήσιμος και επιπλέον συνδυάζει αντιγυραντική δράση. Το άρωμα της είναι γλυκό σαν μέλι. Love it! Θα συνεχίζω να την παίρνω μιας και τη βρίσκω στα Lidl. Άμεσα και οικονομικά!

AGIVA Roses
Αγαπημένη και πολύτιμη κρέμα χεριών διότι τη συγκεκριμένη την πήρα από το  ταξίδι μου στη Βουλγαρία και δε μπορώ να τη βρω τόσο εύκολα. Αν και κάποια στιγμή τώρα που το ξανασκέφτομαι την είχα εντοπίσει στα Carrefour, παρόλα αυτά όμως είμαι φειδωλή στη χρήση της. Έχει ένα υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλων και κάθε φορά που τη χρησιμοποιώ  είναι σαν να έχω αγκαλιά ένα τεράστιο μπουκέτο! Την κρατάω δίπλα στο γραφείο μου για να μου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που τη βλέπω ενώ το ρομαντικό ροζ χρώμα της ταιριάζει με το decor του.(interior freak here). Είναι μια πλούσια κρέμα η οποία περιέχει ένα σύμπλεγμα βιταμινών και φυσικό έλαιο αβοκάντο με σκοπό να ενυδατώσει και να αποκαταστήσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας...Η υφή της είναι βελούδινη χάρη στη γλυκερίνη και το ροδόνερο που περιέχει και το άρωμα της γλυκό σα λουκουμάκι!

ORIFLAME Nature secrets
Μια λιγότερο ενυδατική κρέμα που την αγόρασα καθαρά από περιέργεια για το άρωμα της. Είναι ό,τι πρέπει για κανονικές επιδερμίδες που δεν έχουν ανάγκη βαθιάς ενυδάτωσης και μπορείς άνετα να την έχεις στη τσάντα σου για καθημερινή χρήση. Το άρωμα της είναι όξινο χάρη στα  rasberry που περιέχει και τονωτικό εξαιτίας της μέντας. Έρχεται στα 75ml με πρακτική συσκευασία αφού το καπάκι της βιδώνει και αν έχεις γνωστή που μπορεί να σε προμηθεύσει με προϊόντα από την εταιρεία τσέκαρε την. Μυρίζει άνοιξη και καλοκαίρι μαζί.

6 σχόλια:

  1. κι εγώ αγόρασα απο bansko πολλές κρεμούλες με αυτή την επωνυμία και τις λάτρεψα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυαγαπημένη μου είναι η ahava. Η πιο αγαπημένη μου για να είμαι ειλικρινής!
    Απλά δυστυχώς είναι τσιμπημένη αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς ενώ είχα την ευκαιρία δεν πήρα και το μετανιώνω. Θα ήθελα να δοκιμάσω την κρέμα ημέρας την επόμενη φορά που θα καταφέρω να τη βρω. <3 χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ahava από όσο θυμάμαι δεν έχω δοκιμάσει. Θα τις τσεκάρω όμως τώρα που το αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme