photo botslide.jpg

Housewarming Bath Basket Gift Idea

1 Μαρ 2015


Ok, ok ίσως ο τίτλος να είναι σαν γλωσσοδέτης αλλά πίστεψε με,  το να φτιάξεις ένα αντίστοιχο καλάθι είναι πανεύκολο και το άτομο που θα το πάρει θα το εκτιμήσει ανάλογα γιατί θα έχεις βάλει σκέψη και αγάπη.

 Δε θέλω να το παραδεχτώ αλλά είμαι σε μια ηλικία όπου οι περισσότερες φίλες μου εγκαταλείπουν (εάν δε το έχουν κάνει ήδη) την οικογενειακή εστία και χτίζουν τη δική τους φωλιά. Το να επιπλώσεις ένα σπίτι είναι σκέτος πονοκέφαλος, πόσο μάλλον να το διακοσμήσεις. Προσωπικά έχω αφιερώσει αμέτρητες ώρες στο pinterest να ψάχνω οικονομικές λύσεις και Diy projects για το δικό μου σπίτι, οπότε όταν ήρθε η ώρα ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη. Ήθελα να ετοιμάσω ένα Δώρο-καλάθι αλλά πρώτα έπρεπε να σκεφτώ τη θέμα θα έχει για να ξεκινήσω το κυνήγι προϊόντων..
Αφού αποφάσισα ότι θα ήθελα να σχετίζεται με το μπάνιο, έψαξα για το κατάλληλο μέγεθος καλαθιού που ήταν και το πιο δύσκολο κομμάτι. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι είναι τόσο δύσκολο να βρεις ψάθινο ή ξύλινο καλάθι ούτε υπολόγιζα το πόσο υπερεκτιμημένα είναι.
Τελικά βρήκα στο κατάλληλο μέγεθος και σε μια λογική τιμή από μικρομάγαζο και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη. Όλα τα υπόλοιπα ήταν παιχνιδάκι.
 Παρακάτω έχω τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις εάν θέλεις να δημιουργήσεις μια ανάλογη σύνθεση.

Βάση

Καλάθι. 
Βρες το κατάλληλο μέγεθος σε βάθος και μήκος 
Χαρτί-Ριζόχαρτο-Γκοφρε-Εφημερίδες-Περιοδικά
Τοποθέτησε χαρτί της προτίμησης σου για να δώσεις λίγο έξτρα ύψος εάν είναι απαραίτητο

Όγκος (κυρίως δώρο)

Πετσέτες 
Οι πετσέτες δίνουν όγκο και ύψος που το χρειαζόμαστε για να μην είναι φλατ το αποτέλεσμα. Μας βοηθάνε έτσι γιατί γεμίζουν αρκετό χώρο και δε φαίνεται άδειο το καλάθι.

Γέμισμα και Layering 

Προϊόντα περιποίησης
 Εδώ εγώ χρησιμοποίησα από τη Ventus αφρόλουτρο και κρέμα σώματος σε ροζ συσκευασία για να δένει χρωματικά με τις πετσέτες.

Θήκη σαπουνιού - Σαπούνι. 
Το σαπούνι με το ιδιαίτερο περιτύλιγμα είναι από Tiger  . Αν έχετε περιτύλιγμα μπορείτε απλά να τυλίξετε ένα απλό σαπούνι. Αν πάλι νιώθετε ότι θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο θα σας πρότεινα το σαπούνι pomegranate από Fresh Line.που έχει απαλό άρωμα και ταιριάζει σε όλα τα γούστα.
 Τη θήκη την  πήρα πάλι από μικρό μαγαζάκι. Βοηθάει στο να χτίσουμε  επίπεδα στη σύνθεση μας ώστε να έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

Ποτήρι- Μπατονέτες από Tiger 
Λειτουργούν για γέμισμα αλλά αν βάλετε και χρώμα τότε πάμε και στο επόμενο βήμα που θέλουμε τα αντικείμενα να δημιουργούν ενδιαφέρον.

Αντικείμενα με ενδιαφέρον

Λούφα  
Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ως διακοσμητικό στοιχείο στο μπάνιο
Κάρτα-μανταλάκι
Προφανώς έχεις κάνει τόσο κόπο για να ολοκληρώσεις τη σύνθεση αλλά για να είναι ξεχωριστή και να έχει συναισθηματικό σκοπό κάνε τον κόπο και γράψε δυο λόγια. Έτσι ξεχωρίζει ένα απλό δώρο από ένα δώρο καρδιάς.
Σοκολάτα
Ε, λοιπόν ποιος λέει όχι σε σοκολάτα? Πάντως όχι εγώ. Έτσι κλείνεις με τον πιο γλυκό τρόπο το καλάθι σου.

ΣτοιχείοΈκπληξης

Εάν οι συσκευασίες περιέχουν περισσότερα αντικείμενα από αυτά που χρειάζεσαι, τοποθέτησε τα κάτω από το χαρτί στη βάση. Έτσι θα την περιμένει μια εξτρά έκπληξη... :)

11 σχόλια:

  1. Τελειιο τελειιο τελειοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώωωωωω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμο κ το δικο μ. Αυτο το κιτρινο κ η ζελατινα ειναι γθα περιτυλιγμα γτ δε μπιρουσα να το παω ετσι!!! Καθολου καλη φωτο το ξερω. Λοιπον υο καλαθι μ περιεχει:3πετσετουλες γκρι κ μπορντο ενα μπυκαλι αλατα, ενα μπουκαλι απολεπιστικο σωματος, 3 αρωματικα κερια, 2 λουφες μικρες, ενα αρωματακι μπανιου, σαπουνακοθηκη με σαπουνι μπατονετες και βαμβακαια σε μια ροζ συσκευασια. Αυτα θυμαμαι!! η φιλη μ το καταχαρηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η φιλη μ το καταχαρηκε. Χιχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφη ιδέα,σίγουρα θα χαιρόμουν πολύ να λάβω κάτι τέτοιο! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι. Είναι ωραίο να ξέρεις οτι το δώρο προέρχεται από κάποιον που πραγματικά έβαλε σκέψη και αγάπη... :)x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμένα πάντως αν μου έφερναν κάτι τέτοιο, θα χαιρόμουν τρελά!
    Πολύ ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι που σου άρεσε. Ε, προωθησέ την διακριτικά, διακριτικά εκεί που θέλεις να παίρνουν ιδέες... LOL ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Αυτο το δωράκι πήγε σε μενα"
    Αυτο το τέλειο δωρο ηρθε σε μενα κ πραγματικα έπαθα την πλακα μου!!! Αρχικά δεν ήθελα να το χαλάσω!!! Πλεον ολα τα πραγματα έχουν παρει τη θεση τους στο σπιτάκι μου και η σοκολάτα...δεν υπάρχει πια!!!
    Thanks ξαδελφούλα μου!!! 💋💋💋
    (Έμαθα απο σενα κ εφτιαξα κι εγω ενα παρόμοιο καλάθι για τους κουμπάρους μου 😉 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗ μουοουυοουου!!! Χαίρομαι τόσο που σου άρεσε γιατί έβαλα αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme