photo botslide.jpg

Lip Balm Addiction

15 Μαρ 2015


Ενυδάτωση. Να το πω μήπως εθισμό? Θα το πω. Κάθε κατηγορίας προϊόντα που αναφέρουν την λέξη ενυδάτωση, με κερδίζουν. Έτσι απλά. Τώρα αν μιλάμε και για ενυδάτωση χειλιών που περιέχει πληθώρα από υφές, χρώματα και αρώματα πάμε ένα βήμα παρακάτω. Lip balms λοιπόν για σήμερα έχει το μενού και όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια είναι και πολύ γευστικό!


Liposan Olive & Lemon
Η κλασική σε όλους μας Liposan. Εδώ εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο και εκχύλισμα λεμονιού όπου το άρωμα του δε το αντιλαμβάνομαι προσωπικά. Με πλούσια υφή για χείλη που είναι αφυδατωμένα το χειμώνα αλλά γιατί όχι και τις υπόλοιπες εποχές. Δίνει άμεση ενυδάτωση και κάνει τα χείλη να ανακουφίζονται στη στιγμή. Ενώ είναι πλούσια η σύνθεση του δεν είναι κολλώδες πράγμα ευχάριστο αν είσαι σαν εμένα με μονίμως σκασμένα χείλη και συνεχώς θέλεις κάτι να φροντίζει τα χείλη σου.Το χρώμα του πράσινο αλλά στα χείλη φυσικά αφήνει απλά τη βουτυρένια διάφανη λάμψη του.

Flormar Passion Friut
Ένα ιδιαίτερο άρωμα-γεύση. Δε το είχα πολύ σκεφτεί. Ήμουν στο ταμείο και τα είχαν εκεί. Ε μου έλεγε μη με αφήνεις. Κλασικό θύμα εγώ, το πήρα.  Το χρησιμοποιώ καθημερινά όταν τα χείλη μου δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και εγώ δε χρειάζομαι καθρέφτη για να το εφαρμόσω. Απαλή υφή, τέλεια για καθημερινή χρήση. Θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες γεύσεις γιατί αυτή δε μπορώ να πω ότι με τρέλανε παρόλα αυτά  δίνει ένα απαλό χρώμα  βατόμουρου στα χείλη.

Apivita Pomegranate
Αγαπημένη εταιρεία πολλών και όχι άδικα. Είχα δοκιμάσει παλιότερα το ενυδατικό χειλιών στη καφέ συσκευασία και δε με διέψευσε ούτε στιγμή. Ενυδατώνει και τρέφει τα χείλη που χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση χάρη στο ρόδι και το κερί μέλισσας φυσικά που περιέχει.Χωρίς βλαβερές ουσίες όπως parabens e.t.c είναι φιλικό ακόμα και για τις μικρές μας φίλες που θέλουν να μιμούνται τη μαμά που φοράει κραγιόν. Το άρωμα του είναι γλυκό ενώ αφήνει ένα απαλό ρόδινο χρώμα στα χείλη σαν να τα έχεις δαγκώσει.

Korres Mandarin
Άλλη μια λατρεμένη εταιρεία και προσωπικά η αγαπημένη μου. Επίσης φιλική στη χρήση και απαλλαγμένη από βλαβερές και τοξικές ουσίες (βλέπε parabens e.t.c). Εδώ η υφή  είναι αρκετά ματ σε σύγκριση με τα προηγούμενα και μπορεί να λειτουργήσει ως εναλλακτική λύση για το πρωί ή για τις μέρες που δε θέλεις  να βάλεις κραγιόν. Ως εκ τούτου δε μπορώ να πω οτί είναι ένα θεραπευτικό προϊόν αν αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα αφυδάτωσης. Το πορτοκαλί του χρώμα έχει την ίδια απόδοση που βλέπεις στη συσκευασία και θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα χρώματα γιατί αυτό νομίζω δε με κολακεύει ιδιαίτερα..

Ronna Ross
Διάβασε το αν έχεις ενυδατωμένα χείλη και έχεις ήδη απαλλαγή από τα προβλήματα που επιφέρει ο χειμώνας όπως αφυδάτωση και σκασμένα χείλη. Επίσης ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα το πρωί αντί για κραγιόν αφού προφέρει πολύ καλή απόδοση χρώματος και έχει ματ υφή. Ήταν μια τυχαία ανακάλυψη στα Hondos Center και ελπίζω να μπορώ να τα βρω ακόμα για να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα της σειράς. Το άρωμα της καρύδας θα σε ταξιδέψει άμεσα στο καλοκαίρι και σε γαλαζοπράσινες ακρογιαλιές ενώ το έντονο ροζ χρώμα του θα σου φτιάξει τη διάθεση στο λεπτό.


Εάν  δε χορτάσατε και θέλετε περισσότερα  lip balms δείτε εδώ ένα παλιό βίντεο

4 σχόλια:

  1. Αν και δεν πεθαίνω για lip balms έχω λατρέψει το Reve de Miel Lip Balm της Nuxe, να το δοκιμάσεις, είναι απλά καταπληκτικό!! Από Apivita μου αρέσει πολύ με την πρόπολη! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο. Περισσότερο για θεραπεία σε σκασμένα χείλη και το έχω βάλει στο μάτι. Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Thanks :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dr. organic Bioactive Skincare lip balm serrum best of! απλα το καλυτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AAAaaaaa Θα το τσεκάρω είναι και οικονομικό. Βλέπω έχει και organic αποσμητικά που με ενδιαφέρουν. Thanks! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme