photo botslide.jpg

Little Red Riding Hood

12 Απρ 2015


Όταν μιλάμε για κραγιόν μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά προβλέψιμη. Συνήθως φοράω κάποια τριανταφυλλί απόχρωση τους πιο κρύους μήνες και το καλοκαίρι το μόνο που βάζω στα χείλη μου είναι έντονα κοραλί! Ναι, ναι, αγαπώ τα κοραλί μου. Όμως κόκκινο? Εγώ? Μμμμ...Όχι ευχαριστώ δε θα πάρω. Μέχρι και πριν από λίγους μήνες φοβόμουν να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και πόσο μάλλον τόσο έντονο χρώμα. Ξαφνικά το κόκκινο έγινε καθημερινό χρώμα? Όπα. Πώς έγινε αυτό ρε παιδιά?  Εγώ σκέφτομαι να το βάλω ακόμα και του Α.Βαλεντίνου και τώρα το φοράνε και με αθλητικά? Οκ λοιπόν είπα και έτσι κατέληξα να έχω στη συλλογή μου λίγα αυθεντικά κόκκινα και σε διαφορετικές υφές. Ξεκινάμε λοιπόν με το πιο αγαπημένο και συνεχίζουμε...



Radiant lip pencil (Cherry No10)
Ένα αληθινό κόκκινο χρώμα ή το κόκκινο της φωτιάς αν προτιμάτε. Από όλα το πιο ευκολοφόρετο γιατί πρώτα από όλα είναι μολύβι οπότε ξέρω από την αρχή ότι δε θα έχω ατυχήματα και θα μείνει εκεί που το άφησα. Δηλαδή στα χείλη μου. Και μένει. Για ώρες. Απλώνεται με μεγάλη ευκολία αν και λόγω χρώματος πρέπει να κάνω πολύ μυτερή την άκρη του ή να είμαι αρκετά προσεχτική όταν σχηματίζω το περίγραμμα. Είναι πολύ σταθερό, δε φεύγει εύκολα και όταν το κάνει αφήνει ένα ωραίο λεκέ πάνω στα χείλη που στην ουσία εξακολουθείς να το φοράς. Τα μολύβια της Radiant είναι από τα καλύτερα μολύβια κατά τη γνώμη μου μιας και μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και μόνα τους σαν κραγιόν. Για όλες τις τυχερές που έχετε απαλά και ενυδατωμένα χείλη θα είναι ακόμα πιο εύκολο αυτό! Για όλες τις υπόλοιπες απλά χρειάζεται ένα εξτρά βήμα πριν με scrub και ενυδάτωση αλλά χωρίς να είναι απαγορευτικό αν το παραλείψετε.

Il Makiage lipstick (Jaffa Red No3055)
Δώρο γενεθλίων από φίλες και η αλήθεια είναι ότι για μεγάλο διάστημα ήταν το μοναδικό κόκκινο κραγιόν που είχα.Ουσιαστικά αυτό που με έβαλε να κολυμπήσω στα βαθιά και να εξοικειωθώ με το όλο θέμα "Φοράω και εγώ κόκκινο". Θα πω την αλήθεια. Οι πειραματισμοί δεν ήταν και τόσο εύκολοι... Με ένα τόσο έντονο κόκκινο και με μια υφή που δύσκολα συγχωρεί  τα λάθη δε θα έλεγα οτι είναι η καλύτερη επιλογή αν είσαι αρχάρια. Από την  κρεμώδη σειρά της εταιρείας ένα κόκκινο που θα μείνει στα χείλη σου για ώρες αφού είναι απίθανα σταθερό και η τέλεια επιλογή για μια καλή περίσταση ή για εκείνη την έξοδο με τα κορίτσια που θέλεις να περάσεις καλά και να δείχνεις το ίδιο κούκλα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που θα γυρίσεις σπίτι!

Il Makiage Lipgloss ( Tropical Red No4028)
Αυτό το μικρό διαμάντι ήρθε μαζί με το Jaffa Red στη συλλογή μου και μαζί αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για τα πιο ζουμερά και αισθησιακά χείλη ever. Ένα φανταστικό gloss που το συνδυάζω κυρίως με το κραγιόν από την ίδια εταιρεία και σου δίνει την εντύπωση οτι θα περπατήσεις στο κόκκινο χαλί. Νομίζω οτι μαζί αξίζουν και ένα ξεχωριστό ποστ για να δεις πραγματικά τι εννοώ όταν σου λέω οτι είναι red carpet style! Βαθύ χρώμα με έντονη απόδοση ακριβώς όπως φαίνεται στη συσκευασία. Θα χρειαστείς τη βοήθεια ενός πινέλου όταν το απλώσεις για να πετύχεις πιο  επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η εταιρεία προσφέρει μια γκάμα από υφές που κυμαίνονται από την πιο έντονη που έχω εγώ εδώ μέχρι διαφανή και ιριδίζουσα. Σίγουρα θα την επισκεφτώ για να ανακαλύψω και άλλους θησαυρούς...

Avon twist lip crayon (Ready for me)
 Εύκολο στη χρήση μιας και είναι σε μορφή μαρκαδόρου και η πιο φιλική συσκευασία από όλες για το νεσεσέρ μου αφού μου κερδίζει χώρο να το γεμίσω με άλλα τόσα καλλυντικά που ποτέ δε χρησιμοποιώ όταν είμαι έξω αλλά παρόλα αυτά τα κουβαλάω στη τσάντα "σε περίπτωση που γίνει κάτι και τα χρειαστώ".Please, μη με ρωτάς σαν τι να γίνει;
 Είναι το πιο φωτεινό χρώμα από όλα τα παραπάνω και έχει gold shimmer μέσα του που δεν είναι εμφανή από μακριά παρά μόνο σε απόσταση αναπνοής. Αυτό το κάνει ιδανικό γιατί μπορείς να το φορέσεις εύκολα και απόγευμα χωρίς να φαίνεται too match. Αρκετά ενυδατικό και ευχάριστο στα χείλη. Ωστόσο δε κρατάει για ώρες και εάν φάω ή πιω δε θα μείνει απολύτως τίποτα οπότε πάντα απλώνω από κάτω μολύβι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έδώ παρουσιάζω κάποια προϊόντα από την Avon και το φοράω για αυτό εάν σε ενδιαφέρει τσέκαρε το και live.

Avon lipstick Ultra color Rich(Ruby in Gold)
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η σειρά αυτή αφορά κραγιόν στα οποία εγχύονται πραγματικά σωματίδια χρυσού 24Κ τα οποία ευθύνονται για την λάμψη που προσφέρει το κραγιόν. Μεταξύ μας τώρα, Avon με εμπαίζεις; Εγώ προσωπικά λάμψη χρυσού δε διακρίνω. Είναι όμως ένα πολύ ενυδατικό κραγιόν, τέλειο για καθημερινή χρήση ή για να πειραματιστείς με τα κόκκινα όχι όμως κάτι το ουάου. Όταν επιλέγω να το φορέσω πάντα μα πάντα θα βάλω μολύβι από κάτω διότι φεύγει άσχημα από τα χείλη και ειδικά εάν είναι στο πρόγραμμα φαγητό δε παίζει να μείνει άθιχτο. Έχει πολύ μικρή διάρκεια μιας και είναι ενυδατικό κραγιόν. Ακόμα είμαι μιιααα για αυτό το κραγιόν.. Δε ξέρω αν θα το κρατήσω ή θα το πασάρω σε καμιά θεία.




1 σχόλιο:

  1. εγω δεν ειμαι πολυ φαν του κοκκινου της φωτιας ούτε του παθους! :p δύο κραγιονακια π εχω κοκκινα ειναιψτο πολυ εντονο κοκκινο απο md με υαλουρονικο ! πολυ ωραιο! και φυσικα το καλυτεροτερο σκουρο κοκκινο golden rose νουμερο 20!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme