photo botslide.jpg

Zoniou Everlasting Essence

19 Απρ 2015


Όποιες ανάμεσα μας έβλεπαν τις "Μάγισσες της Σμύρνης" να σηκώσουν τα χέρια τους(σηκώνει χέρι!). Αυτή η ιεροτελεστία που είχαν τότε οι γυναίκες στην περιποίηση τους και ο κόπος που κατέβαλαν με τα μπαχάρια και τα αιθέρια έλαια για να σαγηνεύσουν το αντίθετο φίλο πόσο γοητευτικά εντυπωσιακός ... Βέβαια από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει αρκετά χρόνια και εμείς οι τυχερές του σήμερα δε χρειάζεται να κάνουμε και πολλά. Αρκεί μια επίσκεψη σε ένα αρωματοπωλείο και μπαμ έχεις το όπλο της σαγήνευσις στα χέρια σου!



Φυσικά εάν το αρωματοπωλείο έχει και ταυτότητα όπως τα Zoniou τότε η αγορά μετατρέπεται σε εμπειρία. Η οικογένεια Ζώνιου μετράει χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του αρώματος από το 1977 ενώ η  Ανδρονίκη Ζώνιου κόρη του Δοξάκη Ζώνιου με πιο μοντέρνα ματιά στο κόσμο των αρωμάτων έχει δημιουργήσει την γνωστή πλέον αλυσίδα καταστημάτων και το κομψό λογότυπο της εταιρείας που μοιάζει με φιογκάκι . Με έδρα την Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσα να νιώθω πιο υπερήφανη όταν ανακαλύπτω τόσο όμορφες επιχειρηματικές κινήσεις ιδιαίτερα όταν πίσω από το brand κρύβεται μια οικογενειακή ιστορία. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για την ιστορία και την εξέλιξη της επιχείρησης στη σελίδα Zoniou.gr όπως επίσης να παραγγείλεις τα προϊόντα τους αν δεν βρίσκεσαι στην προνομιακή θέση να έχεις ένα κατάστημα δίπλα σου.

Η επίσκεψη σε ένα από τα υποκαταστήματα μπορεί να αρωματίσει εκτός από εσένα, το σύντροφο σου αλλά και το σπίτι σου αφού παρέχει όλα τα είδη για την προσωπική περιποίηση και τον αρωματισμό χώρων. Στον κατάλογο αρωμάτων περιλαμβάνονται σειρές γυναικείων και  αντρικών αρωμάτων,αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, σαπούνια, αρωματικά χώρου (κεριά,sticks,spray) σαπουνάκια, κρέμες χεριών, σώματος, γαλακτώματα κ.λ.π. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις συνθέσεις δώρων με τα πολυτελή κουτιά σε ροζ ή ανθρακί απόχρωση ανάλογα με το πρόσωπο που απευθύνεσαι εάν είναι άντρας ή γυναίκα. Προσωπικά αγάπησα το κουτί που περιλαμβάνει τα αρωματικά χώρου.

 Στόχος του καταστήματος είναι να μετατρέψει την  απλή αγορά σε βιωματική εμπειρία μιας και δίνεται η δυνατότητα να "δημιουργήσεις" τους δικούς σου αρωματικούς συνδυασμούς.
Ένα αρωματοπωλείο όπου οι κοπέλες σε υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο και σε βοηθάνε να διαλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει. Λεπτομέρεια αλλά κάνει την διαφορά είναι ότι το προσωπικό φοράει "κοστούμι εργασίας" (μπλουζάκι με το λογότυπο της εταιρείας) ώστε να μπορείς να διακρίνεις άμεσα σε ποιο άτομο να απευθυνθείς για συμβουλές ξεπερνώντας έτσι την αμήχανη στιγμή όπου το μαγαζί είναι γεμάτο με πελάτες και καταλήγεις να ψάχνεις τον υπεύθυνο αν όχι στη χειρότερη να ρωτάς τη διπλανή σου αν μπορεί να σε βοηθήσει... (True story!)
 Επιπλέον σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις προνομιακές τιμές σε μελλοντικές αγορές με την Bonus card.
*Το άρωμα της φωτογραφίας είναι το Black Opium. 

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο που το κατάστημα είναι προσωποποιημένο και προσεγμένο και όχι απλά ένα χύμα αρωματάδικο! θα το ψάξω γιατί ξεμένω απο αρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσι μου να πας.Θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά στην αισθητική του αρωματοπωλείου. Κυρίως διότι τα αρώματα τα ετοιμάζουν εκείνη την ώρα καιδεν είναι έτοιμα από μέρες! Και εγώ ξεμένω και θέλω κάτι ελαφρύ τώρα για την άνοιξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το αγαπώ αυτό το άρωμα. το έχω αγοράσει ήδη 2 φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme