photo botslide.jpg

NYX HD Photogenic Concealer

12 Ιουλ 2015



Από τα λίγα προϊόντα NYX που έχω είναι το HD Photogenic Concealer. Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα από αυτή την εταιρεία μιας και έχει αρκετά Dupe (εναλλακτικές ελληνιστί) για High End εταιρείες. Το συγκεκριμένο έχω δει ότι αποτελεί πολύ καλή εναλλακτική για το αντίστοιχο της Nars (Radiant creamy Concealer). Δε θα μείνω στην απόχρωση διότι το φυσικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης είχε έλλειψη κωδικών και  δυστυχώς οι επιλογές που είχα ήταν περιορισμένες. Θα προτιμούσα να ήταν περισσότερο φωτεινό αλλά όπως και να έχει το δούλεψα με τρόπο ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά η απόχρωση που διάλεξα. Παρόλα αυτά εάν το αγοράσετε από ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 11 αποχρώσεις. 

Τώρα όσο αφορά τη σύσταση του είναι αρκετά παχύρρευστη σχεδόν σαν κρέμα. Αυτό βοηθάει στο να λειτουργεί καλυπτικά σε διάφορες δυσχρωμίες του προσώπου μου και φυσικά για τους μαύρους κύκλους. Αν και με μαύρους κύκλους η αλήθεια είναι πως δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα, όσες φορές όμως χρειάστηκα το κάτι τις παραπάνω με κάλυψε. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι πως εάν αντιμετωπίζεται ξηροδερμία στην περιοχή κάτω από τα μάτια ίσως σας φανεί περισσότερο χρήσιμο σε αντίθεση με όσες έχετε λιπαρότητα σε εκείνη την περιοχή. Για τις δικές μου ανάγκες ήταν ιδανικό μιας και μάλλον ανήκω κάπου στη μέση.

Ακόμα να προσθέσω πως τις περισσότερες φορές το άπλωνα με τα δάκτυλα  κάτω από τα μάτια αλλά και τοπικά στα σπυράκια και έμενε αρκετή ώρα χωρίς να κάθεται σε λεπτές γραμμές ή να φεύγει από τη θέση του. Φυσικά με το κατάλληλο πινέλο η εφαρμογή γίνεται πιο γρήγορα και ευκολότερα αλλά δεν έχουν όλοι πινέλα οπότε πιστεύω είναι θετικό η ευκολία της εφαρμογής του.

Τέλος το μόνο αρνητικό που μπορώ να επισημάνω είναι η πολύ μικρή ποσότητα με την οποία έρχεται και η τιμή που το συνοδεύει. Μπορεί να είναι ανταγωνιστικό σε σχέση με την NARS αλλά σε σύγκριση με άλλα drugstore concealer όχι και τόσο.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Ξέρετε κάτι αντίστοιχο που να είναι εξίσου καλό με μαύρους κύκλους αλλά και σπυράκια?


2 σχόλια:

 photo envye.jpg
envye blogger theme