photo botslide.jpg

MADARA ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

29 Ιουν 2016


Οκ, το παραδέχομαι η απουσία μου από τη blogoκοινότητα αυτή τη φορά ήταν μεγάλη. Εκτός από τα ποστ που περιείχαν βίντεο από το youtube δεν έγραψα κάτι αξιόλογο. Η αλήθεια είναι πως έπεσα με τα μούτρα στο instagram γιατί είναι πιο άμεσο και το τελευταίο διάστημα δεν έχω καθόλου χρόνο για να κάτσω μπροστά στον υπολογιστή και να αρθρογραφήσω. Ο λόγος είναι ότι με τον Μ. αποφασίσαμε να φύγουμε από το ενοίκιο και να μείνουμε πλέον σε δικό μας σπίτι.



 Όπως καταλαβαίνεις αυτή είναι μια μεγάλη απόφαση μιας και θέλαμε πριν μετακομίσουμε οριστικά, να κάνουμε μια ριζική ανακαίνιση στο χώρο. Οπότε το μόνο που κάνω αυτό το διάστημα είναι να επιβλέπω τις εργασίες, να δουλεύω μαζί με τον Μ. σε DIY projects  και να πακετάρω. Πως βρήκα χρόνο να γράψω σήμερα ούτε και εγώ ξέρω. Πληκτρολογώ και δίπλα μου έχω τις κούτες να με κοιτάνε απειλητικά! Που χρόνος λοιπόν για beaute? Ειδικά με τον καύσωνα των τελευταίων ημερών δεν ήθελα τίποτα στο πρόσωπο μου.

Το μόνο που χρειαζόμουν ήταν μια καλή καθαριότητα και να βγάλω τη σκόνη και τους ρύπους από πάνω μου. Μέσα στα συρτάρια λοιπόν ανακάλυψα ότι είχα τη μάσκα προσώπου από Madara που μου είχε χαρίσει η Μαρία από το blog MyNonBoringWorld. Έτσι λοιπόν άδραξα την ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσω και να σου μιλήσω για αυτή.

Madara AHA brightening peel mask
Με καταγωγή από τη Λετονία και με πιστοποίηση Ecocert η μάσκα αυτή είναι γεμάτη από φυσικά αιθέρια έλαια και οργανικά συστατικά. Εκτός από αυτά όμως περιέχει και Lactic Acid, συστατικό που βοηθάει στην αναδόμηση της επιδερμίδας και για εμάς που αγγίξαμε ή ξεπεράσαμε τα 30 (γκουχου γκούχου) είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Μετά από μια μεγάλη μέρα με άγχος και κούραση γύρισα σπίτι και είπα να τη δοκιμάσω. Άπλωσα μια γενναιόδωρη ποσότητα στο πρόσωπο μου και την άφησα για περίπου 6 λεπτά (μπορείς να την κρατήσεις από 3'-10' ). Αμέσως ένιωσα μια ελαφριά δροσιά και μόλις πέρασε ο χρόνος την αφαίρεσα με χλιαρό νερό. Την επόμενη φορά σκέφτομαι να τη βάλω στο ψυγείο για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς. Δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμή να τραβάει το πρόσωπο μου ενώ μετά τη χρήση της άφησε μια βελούδινη υφή στην επιδερμίδα μου.

Προϊόντα της εταιρείας στην Ελλάδα βρίσκεται στο Organic Brands 

1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι που την ευχαριστήθηκες!!! Αχ καλό κουράγιο με το σπίτι!έχω αγωνία να το δω!!χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme