photo botslide.jpg

In Christmas Mood!!!

24 Δεκ 2014




































Με την πιο όμορφη και αισιόδοξη γιορτή του χρόνου να με βρίσκει μακρυά από τον Μ. (λόγω δουλειάς) αλλά παρόλα αυτά μαζί με τις οικογένειες μας και με ένα γεμάτο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι έτοιμο να καταρασπαχθεί από όλους τους κοιλιόδουλους που το περιτριγυρίζουν, καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να εκτιμάς τα απλά πράγματα στη ζωή!

Φέτος επειδή γνωρίζαμε ότι αυτή η μέρα θα μας έβρισκε χώρια, αποφασίσαμε να στολίσουμε αρκετά νωρίς το σπίτι για να το χαρούμε μιας και θα λείπουμε  την Πρωτοχρονιά για ταξίδι αυτή τη φορά εδώ. Έτσι είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες στολισμένες γωνιές του σπιτιού. Θα χαρώ πολύ αν μου στέλνατε φωτογραφία από τα δικά σας στολίδια με tweet. Κάπου εδώ λοιπόν λέω να σας αφήσω με τις καλύτερες και πιο θερμές ευχές μου για όμορφα Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη, υγεία και χαμόγελα.

*Η ικανότητα μας να μπορούμε να αγαπάμε και να δεχόμαστε αγάπη είναι το μεγαλύτερο χάρισμα που θα μπορούσε να μας δωθεί οπότε αγαπηθείτε και αγαπήστε!
*Christmas Saul food




2 σχόλια:

  1. ma poso uperoxes fwtografies kai poso laxtarista ta gluka <3 sou euxomai na peraseis teleia xristougenna kai na exeis ena akomh pio teleio taksidi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Marissa μου.Χαίρομαι που σου άρεσαν.. Ευχομαι και πάλι καλά Χριστούγεννα, με υγεία πάνω από όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme