photo botslide.jpg

Two in One Face Cream

1 Φεβ 2015


Τρελαίνομαι να ανακαλύπτω πολυχρηστικά προϊόντα κυρίως γιατί προσθέτουν λίγα επιπλέον χρήματα στο κουμπαρά μου και δεύτερον διότι εξοικονομούν εκτός από χρήμα και χώρο!

Είναι τόσο χρήσιμα σε ταξίδια ειδικά όταν έρχονται σε αντλία κάτι που εκτιμώ πολύ όταν το κάνουν οι εταιρείες. Την κρέμα σας την είχα δείξει παλιά στο i-herb haul που είχα κάνει εδώ μαζί με άλλα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, οπότε αν δεν έχετε δει ακόμα το βίντεο σας συνιστώ να το κάνετε αν θέλετε να πάρετε ιδέες. Λοιπόν στο θέμα μας τώρα. Όταν είχα κάνει την παραγγελία μόλις μου είχε τελειώσει το δεύτερο μπουκάλι από την κρέμα ημέρας της Frezyderm και όσο και αν αγαπώ αυτή την εταιρεία είναι λιγάκι ακριβή και εκτός αυτού μου αρέσει να αλλάζω λιγάκι και να μη μένω κολλημένη σε ένα προϊόν. Η επιλογή ήταν εντελώς τυχαία αλλά πιστέψτε με δε το μετάνιωσα καθόλου.

Madre Labs Camelia Care (face & night cream)
Είναι ένας συνδυασμός από υαλουρονικό οξύ,  EGCg (επιγαλλοκατεχίνη ) και ρεσβερατρόλη  ιδιότητες που προέρχονται από το πράσινο τσάι (αντιξοδωτικές, αντιγυραντικές και αντιφλεγμονώδης). Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αλλά φυσικά μπορώ να πω πως στη δική μου λιπαρή επιδερμίδα λειτούργησε άψογα μιας και δεν είναι καθόλου λιπαρή η σύστασή της, απορροφάται άμεσα και λειτουργεί πολύ καλά ως primer- βάση για το foundation.
 Ισχυρίζεται ότι δεν έχει άρωμα αλλά σίγουρα θα διακρίνεται το ιδιαίτερο άρωμα του πράσινου τσαγιού που όμως εξατμίζεται τόσο γρήγορα όσο να πεις κύμινο. Μπορεί να βοηθήσει με συστηματική χρήση στη μειώσει των πόρων, στη ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας και φυσικά στη φροντίδα (αν έχετε όπως εγώ)  της ακμής λόγω της αντιφλεγμονώδης δράσης που έχει η επιγαλλοκατεχίνη και η ρεσβερατρόλη του πράσινου τσαγιού. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει εγκλωβίζει το νερό στο δέρμα και έτσι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ενώ αυτό βοηθάει μελλοντικά στην αντιγύρανση (μεγάλα λόγια...).

Τη χρησιμοποιώ μόνο πρωί αφού έχω πλύνει πολύ καλά το πρόσωπο μου διότι για βράδυ έχω ακόμα αυτό το τεράστιο μπουκάλι από κρέμα νυκτός να τελειώσω. Νιώστε ελεύθερες να την απλώσετε μέχρι το λαιμό και μετά να περάσετε στο μακιγιάζ σας αφού όπως είπα και πιο πάνω λειτουργεί πολύ καλά ως primer.
Αν σας έπεισα και θέλετε να τη δοκιμάσετε στο i-herb τη βρήκα μόλις *8,14 ευρώ από 24,49 ευρώ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό μου κωδικό QVC777.


*Η τιμή που αναφέρω είναι η τιμή που ίσχυε την περίοδο που γράφτηκε αυτό το ποστ.

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από iherb (περίεργο, το ξέρω!!!). Αν παραγγείλω πάντως, είναι πάρα πολλά αυτά που ακούω από όλες σας ότι αξίζουν τον κόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ παραγγέλνω γιατί έχει οικονομικά προϊόντα +είναι φυσικά και σε καλή τιμή! Επίσης είμαι τρομερά αναποφάσιστη-ανυπόμονη και δε μπορώ με τίποτα να παίρνω σβάρνα όλα τα counters για να δω τι μου ταιριάζει. Κάνε μια ερευνα αγοράς από bloggers- youtubers και παρήγγειλε. Δε θα το μετανιώσεις.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Akougete polu polu kalh alla dn exw kalh sxesh me tis agores apo internet :-\ Egw tosa xronia xrhsimopoiousa korre kai apo to kalokairi latrepsa thn enudatikh gel ths clinique <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάζει λίγο τρομακτικό μια αγορά από το διαδίκτυο ιδιαίτερα όταν είναι η πρώτη παραγγελία. Στην ουσία όμως δεν είναι τόσο επίφοβο έως καθόλου αν επιλέξεις σελίδες όπως το i-herb που ξέρεις ότι είναι φερέγγυες... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme