photo botslide.jpg

Emma Hardie facial cloths

3 Μαΐ 2015








Μετά το τελευταίο Feelunique haul που έκανα φάνηκε να δίνετε σχεδόν όλες ενδιαφέρον για αυτά τα πανάκια καθαρισμού ενώ μου ζητήσατε άμεσα ένα review. Όχι άδικα μιας και η Emma Hardie είναι πολύ γνωστή εταιρεία μεταξύ άλλων και για αυτά τα πολυτελή facial cloths. Όταν μπήκα στη διαδικασία να τα αγοράσω και άρχισα να αναζητώ τι παίζει με τα πανάκια δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση μεγάλη γκάμα από αυτά. Μπορώ να πω ακόμα ότι για κάποιες εταιρείες οι κριτικές που διάβαζα ήταν αρκετά απαγορευτικές για μια αγορά. Τελικά κατέληξα σε αυτά μετά από ενδελεχή έρευνα και μπορώ να πω όχι άδικα!

Αρχικά η συσκευασία είναι πολυτελής από μόνη της και σε προδιαθέτει θετικά για το προϊόν που περιλαμβάνει. Έρχεται με τρία facial cloths διπλής όψης, όπου η μια πλευρά είναι  τραχιά ενώ η άλλη βαμβακερή για να διαλέξεις ανάλογως τον τρόπο που θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις. Με την τραχιά πλευρά έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ελαφρά απολέπιση για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και τους γεμάτους πόρους στα ξηρά σημεία του προσώπου σου ενώ η πιο μαλακή της πλευρά με τις μικροϊνες θα σε βοηθήσει στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ακόμα η βαμβακερή πλευρά είναι ιδανική και για καθημερινή χρήση ειδικά εάν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα.

Εκτός αυτού η διαδικασία είναι πολύ απλή. Βρέχεις το πανάκι με ζεστό νερό, το στύβεις και απαλά κάνεις μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό.  Προσωπικά το χρησιμοποιώ με το Loreal makeup remover oil για το τέλειο ντεμακιγιάζ. Βοηθάει να αφαιρεθεί τελείως το προϊόν από το πρόσωπο μου μαζί με οποιαδήποτε υπολείμματα μακιγιάζ  και έτσι είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα της ενυδάτωσης χωρίς υπολείμματα από το λαδάκι. Η αίσθηση δε όταν απλώνεις το ζεστό πανάκι στο πρόσωπο είναι τόσο χαλαρωτική και ανακουφίζει από το στρες της ημέρας που πολλές φορές το βρέχω και επαναλαμβάνω την διαδικασία μόνο και μόνο για τη χαλάρωση της στιγμής!

 Επίσης τελευταίο και εξίσου σημαντικό είναι ότι πλένεται στο πλυντήριο. Τώρα επειδή τα έχω πλύνει κάνα δυο φορές μέχρι στιγμής θα σας περιγράψω τον τρόπο που το κάνω  και ελπίζω να σας βοηθήσει. Αρχικά ακριβώς μετά το ντεμακιγιάζ τα ξεπλένω στο χέρι με όσο ζεστό νερό αντέχω ώστε να απαλλαγώ από τα μαύρα στίγματα που αφήνει η μάσκαρα.Έξτρα bonus παίρνει το  γαντζάκι που έχει ραμμένο στην άκρη του. Πολύ χρήσιμο γιατί έχεις τη δυνατότητα να το κρεμάσεις άμεσα μετά τη χρήση του και να στεγνώσει στον αέρα.
Αφού λοιπόν στεγνώσει το βάζω με τα λευκά στο πλυντήριο.  Επειδή χρησιμοποιώ υγρό απορρυπαντικό και δεν είναι τόσο δραστικό βάζω και μια δόση από σκόνη "Εύρηκα". Αποφεύγω το σιδέρωμα από την αφράτη πλευρά του για να παρατείνω τη διάρκεια ζωής του.

Ελπίζω να σας κάλυψε αυτό το ποστ μιας και αρκετές δείξατε άμεσο ενδιαφέρον για αυτά τα πανάκια. Πείτε μου αν υπάρχει κάτι που παρέλειψα και εμείς θα τα πούμε κλασικά την επόμενη Κυριακή σε νέα ανάρτηση.

4 σχόλια:

  1. αχ...το περίμενα αυτό το review!
    σίγουρα κάποια στιγμή θα τα πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είχα ιδέα πως κυκλοφορεί τέτοιο προιόν! Πολύ ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδανικό αν χρησιμοποιείς λαδάκι για ντεμακιγιαζ. Τσεκαρε το. κυκλοφορούν παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άργησε λίγο αλλά ήρθε.... Αν τα πάρεις σίγουρα θα τα ευχαριστηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme