photo botslide.jpg

If You Like Pistachio...

5 Ιουλ 2015


Όπως αναφέρει και ο τίτλος, το σημερινό ποστ είναι για όσους αγαπάνε τα φιστίκια. Όχι ακριβώς τα φιστίκια για να είμαι ειλικρινής αλλά κυρίως τις γλυκές μυρωδιές. Το τελευταίο διάστημα έχω βάλει στόχο να τελειώσω όσες συσκευασίες έχουν μείνει για πάνω από έξι μήνες στο συρτάρι και περιμένουν να χρησιμοποιηθούν. Ειδικά μετά από τα Disappointing products που δοκίμασα ήθελα κάτι που να ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι θα μου αρέσει.

Ventus Sugar Cream & Pistashio
Μια γνωστή πλέον σε όλους μας ελληνική εταιρεία η Ventus, έχει κάνει μεγάλη επιστροφή με νέους αρωματικούς συνδυασμούς. Ακόμα όμως και αν δε τη γνωρίζεται αρκεί να αναφέρω πως μπορείτε να τη βρείτε πολύ εύκολα σε super market & Hondos Center σε απίστευτα οικονομικές τιμές.

Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο ως κύρια συστατικά περιέχει φιστίκι και κρέμα μαύρης ζάχαρης. Κατά τη γνώμη μου υπερισχύει περισσότερο το γλυκό άρωμα της μαύρης ζάχαρης παρά αυτό του φιστικιού.  Επιπλέον συμπεριλαμβάνει αμυγδαλέλαιο στα συστατικά του δημιουργώντας έτσι ένα απαλό αφρό σαν κρέμα και με αυτό τον έξυπνο συνδυασμό αρωμάτων δεν θέλεις να βγεις από το μπάνιο. Ακριβώς λοιπόν για αυτό το έξτρα συστατικό του, αφήνει την επιδερμίδα μετά το μπάνιο ενυδατωμένη και απαλή. Δυστυχώς το άρωμα του δε με συνοδεύει μετά το μπάνιο αλλά για να το πετύχω θα κάνω σίγουρα μια βόλτα από τα μαγαζιά για να πάρω το αντίστοιχο γαλάκτωμα.

Έχετε δοκιμάσει κάτι από Ventus? 

6 σχόλια:

  1. Δεν ήξερα την εταιρεία αλλά και μόνο η περιγραφή ''φιστίκι και κρέμα μαύρης ζάχαρης'' με έψησε <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα hondos πολλες φορες τα εχουν 1+1 δωρο. Αξιζει και για δωρο γιατι εχουν προσεγμενες συσκευασιες 💆☺🎁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το συγκεκριμενο το εχω και ειναι πολυ καλο!!Μυριζει τελεια και δεν θελω να τελειωσει!!!!
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που συμφωνούμε... ;) Με το σταγονόμετρο το χρησιμοποιώ για τον ίδιο λόγο... :P
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ και μυρίζει υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 photo envye.jpg
envye blogger theme