photo botslide.jpg

New in my Day Time Routine

19 Ιουλ 2015

Μέσα από το Βlogging και το Youtube έχω αναπτύξει μια μεγάλη αγάπη για τα φυσικά- οικολογικά προϊόντα. Ίσως το έχεις ψυχανεμιστεί από τα i-herb haul βίντεο ή από τη λίστα I Love GR products. Τελευταία ανακάλυψα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ονόματι Organic Brands, που συνδυάζει μια διόλου ευκαταφρόνητη γκάμα από οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά με την σφραγίδα της ελληνικής επιχειρηματικότητας να λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη! Όπως και να έχει όμως με αυτά τα προϊόντα είναι δύσκολο να πετύχεις το στοίχημα της άμεσης αποτελεσματικότητας, ιδιαίτερα εάν έχεις μεγάλες απαιτήσεις ακριβώς γιατί περιέχουν "ευγενικά" συστατικά. Διάλεξα να δοκιμάσω δύο προϊόντα από την Organic Surge που έχουν κάνει ήδη  την εμφάνιση τους εδώ.  Μια εταιρεία ευρέως γνωστή στην αγορά των οργανικών προϊόντων μιας και βασίζεται σε φυσικές φόρμουλες, δεν κάνει δοκιμές σε ζώα και τέλος δεν περιέχει κανένα βλαβερό χημικό στα προϊόντα ( parabens, sodium lauryl sulphate, τεχνητά αρώματα/χρώματα και γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά).

Organic Surge Daily Care
Ένα αφρίζον καθαριστικό προσώπου κατάλληλο για το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών. Με κέρδισε αμέσως η περιγραφή γιατί υποσχόταν εκτός από το προφανές (να καθαρίζει το πρόσωπο) ότι αφαιρεί επιπλέον και το μακιγιάζ. Δύο σε ένα λοιπόν και κατευθείαν μπήκε στο καλάθι! Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ για να απομακρύνω τους ρύπους της επιδερμίδας και το γεγονός ότι έρχεται σε αντλία ήταν ακόμα ένας λόγος να το αγαπήσω. Απλά μου κάνει τη ζωή λιγάκι πιο εύκολη. Η αντλία δίνει μικρή ποσότητα και ο αφρός είναι ελάχιστος μιας και μιλάμε για 100% φυσικό αφρό αλλά με δύο πιέσεις είμαι καλυμμένη για την πρωινή ρουτίνα. Επιπλέον αφήνει την επιδερμίδα μου φρέσκια και ενυδατωμένη ενώ παράλληλα επαναφέρει τη φυσική ισορροπία της.
 Όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως ντεμακιγιάζ, πατάω από 2-4 φορές την αντλία ανάλογα φυσικά με την ποσότητα makeup που έχω να αφαιρέσω. Για τα επίμονα σημεία και τις λεπτομέρειες που ξεφεύγουν περνάω όλο το πρόσωπο με το νερό micellaire της Garnier αν και πολλές φορές είναι περιττό. Το άρωμα του αρχικά δεν με ενθουσίασε αφού περιέχει οργανικά αιθέρια έλαια από φύλλα ροζ γερανιού και προσωπικά δεν είμαι fun των λουλουδάτων αρωμάτων. Παρόλα αυτά μετά από κάποιες χρήσεις το συνήθισα και πλέον δε με ενοχλεί καθόλου. Η συσκευασία έρχεται μόλις στα 95ml ενώ μετά από καθημερινή χρήση τριών μηνών, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι η σχέση ποσότητας/ποιότητας συμφέρει και με το παραπάνω μιας και έχω καταναλώσει μόλις το 1/3 της ποσότητας  και συνεχίζω...

Organic Surge Blissful Daily Moisturiser
Συμπαθητική και προσεγμένη συσκευασία με 50ml προϊόντος να τη συνοδεύει. Εδώ δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα μιας και η σύνθεση της είναι σαν παχύρρευστη mouse. Μου θύμισε της παλιές "καλές εποχές" που ο δερματολόγος μου, μου συνταγογραφούσε κάτι άθλιες κρέμες για τη θεραπεία της ακμής, οι οποίες δεν μπορούσαν να απορροφηθούν από το ταλαίπωρο πρόσωπο μου με τί-πο-τα και επιπλέον βρωμούσαν φαρμακίλα!
Αντιπαρέρχομαι όμως για να πω πως πέρα από τις κακές αναμνήσεις που μου φέρνει, είναι μια κρέμα που στην τελική κάνει αυτό που υπόσχεται. Εξισορροπεί τις λιπαρές και ξηρές ζώνες της επιδερμίδας μου χάρη στα αιθέρια έλαια γλυκού αμυγδάλου και σταφυλιού που περιέχει και απορροφάται σε κανονικό χρόνο. Ως βάση για μακιγιάζ δε θα τη συνιστούσα σε έντονα λιπαρές επιδερμίδες ενώ αν την επιλέξετε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε επιπλέον αντηλιακή προστασία μιας και δεν περιέχει SPF. Όχι απαραίτητα αρνητικό κατά τη γνώμη μου αφού αυτό σας αφήνει το περιθώριο να τη χρησιμοποιήσετε ως κρέμα νύχτας αν αυτό σας βολεύει. Το άρωμα της είναι ένας συνδυασμός από μια μεγάλη γκάμα αιθέριων ελαίων χωρίς όμως να έχει διάρκεια μιας και εξατμίζεται σε γρήγορο χρόνο.

Έχετε δοκιμάσει κάτι από Organig Surge?

4 σχόλια:

 photo envye.jpg
envye blogger theme